Málta Titkai Képek, videók, titkok, információk...
20210528_165750

Kedves Látogató,

Eredetileg csak egy facebook oldalként indult az egész… Csak szemet és lelket gyönyörködtető képeket akartunk feltölteni az facebook oldalra… naponta egyet és ennyi…

Aztán rengeteg kérdés érkezett… úgy gondoltam, ezen az oldalon kezdem el megválaszolni őket. (a szöveg folytatódik a videó alatt… De azért a videót is nézzétek meg… Többször leégett a nyakunk, mire felvettuk hozzá az anyagot 🙂 )

Málta, ahogy mi látjuk

Bár főállásban egyszerű munkások vagyunk, szinte az összes szabadidőnket Málta felfedezésével töltjük. Annyi ötlet van a fejünkben, milyen titkokkal töltsük fel az oldalt, hogy heti szinten fogtok új bejegyzéseket kapni.

Az oldalon képeket, hasznos információkat, videókat és nem utolsó sorban máltai különleges helyszíneket mutatunk meg. A weblap böngészésével szép lassan saját magatok túravezetőjévé váltok, így Máltára érkezve a lehető legtöbbet tudjátok majd kihozni az utazásotokból. Ha a leghíresebb, legnépszerűbb helyekre, legjobb strandokra akartok eljutni, oda is elevezet majd az oldal, de ha eldugottabb gyöngyszemeket akartok felfedezni, akkor is a legjobb helyen keresgélsz. 
Tömegközlekedés? Mások élménybeszámolói, személyes tapasztalatai? …. Nézz körül a weblapon! 

Ami minket illet, itt élünk évek óta, szeretjük az országot és szeretnénk megosztani a tapasztaltakat. 
Ez egy hobbioldal, nem vagyunk profik, nem is keresünk az oldallal pénzt. Valószínű soha nem is fogunk…
Persze felmerül a kérdés, hogy akkor miért csináljátok?
Nos – mint már azt említettem is, egyszerű munkások vagyunk, de hogy a munka monotonitása mellett kicsit kiéljük a kreativitásunkat, videózgatunk, fotózgatunk… Hogy mit hoz a jövő nem tudjuk, de jelenleg csak a pozitív visszajelzésekért csináljuk.  És ha már itt tartunk, minden feliratkozást a facebook, youtube, instagram  csatornánkra, minden like-ot, megosztást pozitív visszacsatolásként élünk meg… A pozitív visszacsatolások pedig további motivációt és erőt adnak nekünk, hogy egyre több és több szépséget mutassunk be Nektek… 

Köszönjük!