Málta Titkai Képek, videók, titkok, információk...
unnamed


Ahogy azt már észrevettétek, mi nem nagyon erőltetjük a reklámokat. Most sem egy fizetett hirdetést fogtok látni, pusztán egy fotós barátunknak segítünk (és közvetve azoknak is, akik egy remek, egyedi programot szeretnének maguknak).

Gergő évek óta Máltán él, ismeri Málta minden zegzugát, így olyan fantasztikus helyeket fogtok felfedezni, amelyeket az utikönyvekben sem feltétlen találhattok meg, illetve ha mégis, busszal soha nem tudtok elérni. Valódi Málta Titkai élmény 🙂

Természetesen Gergő flexibilis, az igényekhez „görbíti” a programokat, így ha te Málta legfotózottabb helyeit akarod felfedezni, akkor is jó kezekben vagy!

Nem feltétlenül kell profi fotósnak lenned, hogy részt vehess egy ilyen túrán. Jó szívvel ajánlom azoknak is, akik csak különleges helyszíneket szeretnének felkeresni és arra vágynak, hogy valóban jó képek készüljenek róluk. Lehetsz te a fotós, de lehetsz a modell is.

Szerény véleményem szerint a máltai nyaralás elejére szervezném a fotóstúrát, mert előfordulhat, hogy Gergő olyan értékes tippekkel lát el, amivel időt és pénzt takaríthatsz meg, így sokkal gazdagabbá, élménydúsabbá varázsolhatjátok a nyaralás többi napját is…  

A további részleteket, emailt, telefonszámot itt találjátok.